Норвезький актор Крістофер Хівью, який багатьом запам'ятався рыжебородым Тормундом в "Грі престолів", візьме участь у зйомках другого сезону серіалу Netflix "Відьмак". Відомо, що його прем'єра очікується на початку 2021 року.

41-річний Хівью зіграє харизматичного Нівеллена – вихідця з сім'ї аристократів, який у юному віці був проклятий за злочини.

Участь Хівью в нових пригодах Геральта з Рівії – факт, пише Redanian Intelligence, посилаючись на джерела з Netflix.

Крістофер Хівью
Крістофер Хівью

Роль актора наразі не розголошується, але її опис повністю відповідає самітнику Нівеллену з книги польського фантаста Анджея Сапковського, який присвятив йому оповідання "Дещиця істини".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Істота була людиноподібною, одягненою в пошарпану, але хорошої якості сукню, не позбавлену витончених, хоч абсолютно непотрібних прикрас. Людиноподібність, однак, поширювалася не вище бруднуватого коміра жупана, бо над ним височіла велетенська, кудлата, як у ведмедя, голова з величезними вухами, парою диких очей і жахливою пащею, повною кривих іклів, в якій немов полум'я миготів червоний язик"

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Генрі Кавілл, який зіграв головну роль у серіалі "Відьмак", розповів про виснажливу дієту.

Як повідомляв портал Знай.uа, Netflix запрошує на роботу "помічника відьмака".

Також портал Знай.uа писав, чим серіал "Відьмак" Netflix відрізняється від книг.