Під час шоу "Голос країни" камери зафіксували цікавий момент. Так, на відео видно, що представник журі конкурсу – виконавець Дан Балан встав і ритмічно потрусив задом під мелодію. Співачка Тіна Кароль кумедно відреагувала на брудні танці. Про це оприлюднили гаряче відео на сторінці в Іnstagram.

На відео видно, як Балан трусить сороміцьким місцем і просто ловить кайф від своїх танців. Тіна Кароль в цей час настільки здивувалась, аж прикрила рот рукою.

Тіна Кароль, кадр з відео

"Как вам танцы Дана ? 🔥😂🖤", - йдеться у підписі до відео.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Дан Балан, кадр з відео

Фолловери у мережі не стримують емоцій і пишуть, що Дан дуже сексуально виконав свій танець.

"Очень сексуально", "Просто огоооонь 🔥🔥", "Лучший пока что🤣", "Круто 😍😍🔥🔥🔥 ", "Да пусть простят меня поклонницы Дана, но этот танец напомнил мне чарующий брачный танец павлина, сотрясающий перьями...😊", - коментують користувачі.

Скріншот, фото з Інстаграм

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тіна Кароль за лаштунками Нацвідбору на Євробачення-2020 перетворилася на солодку Монро, Кеннеді не встояв би.

Як повідомляв Знай.ua, учасники Євробачення 2020, хто заспіває на головній сцені Європи в травні.

Також Знай.ua писав, що учасниця нацвідбору "Євробачення 2020" Jerry Heil підкорила піснею для "Від пацанки до панянки".