Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно дружина знаменитості, 70-річна Примадонна, вирішила не відставати від коханого, здивувавши шанувальників відвертим інтерв'ю, яке дала шоу "Ти не повіриш!" (щоб подивитися відео, перейдить за цим посиланням) ще на прем'єрі фільму "Лід", яка, до речі, закінчилася евакуацією через загоряння електропроводки. Так, артистка зізналася, що не гребує пластичними операціями, розповіла, як стежить на здоров'ям, а також заговорила про зради, почуття до Галкіна і про те, як сильно хвилювалася за коханого, коли той летів на гастролі в Нову Зеландію і Австалию, адже там зафіксували випадки коронавіруса.

"Я боялася, я стояла на колінах, не пускала - не треба туди їхати", - зізналася Примадонна. Втім, чоловік повернувся додому цілим і неушкодженим, а після ще й вирушив на канікули в гори з їх маленькими дітками - Гаррі і Лізою. З приводу пластичних операцій Алла Борисівна зізналася, що робить підтяжки і цікавиться новинками косметології, однак до більш серйозних операцій поки що не вдавалася.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.