Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом. Знаменитість виставила веселе відео, відсвяткувавши свій день народження, який був ще 3 лютого, спочатку з рідними та близькими в горах Італії, а потім в дружньому колективі. Так, артистка на ніч "перекваліфікувалася" в DJ VERA і показала, як вони танцювали і відривалися ніч безперервно, засвітивши шикарну фігуру в міні-топі.

"Таке цікаве і швидкоплинне життя і так важливо встигати отримувати задоволення в цьому бурхливому потоці), що ми і зробили) після мого дня народження, коли я повернулася до роботи, вирішили відсвяткувати його ще раз у вузькому колі колективу) класно, що в мене є людина, якій я можу довірити, і вона допомогла мені організувати нашу маленьку паті @ainaprib 😘, але в підсумку я її «підсиділа» і.... DJ VERA відірвалася на повну 🤪 тут лише фрагменти) все інше залишилося в нашій пам'яті 😂 особливо the Prodigy і Bomfunk Mc’s 💣 до чого я це все! Встигайте кайфувати!)", - поділилася радістю Брежнєва.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Коментарі до посту були як хорошими, так і дуже дивними. Фолловери припустили, що Віра не була тверезою, а деякі навіть намагалися застерегти красуню "від смерті". До речі, останній представився "другом Юлії Началової", проте його одразу поставили на місце і засумнівалися у психічній адекватності.