Як відомо, співачка Наташа Корольова активно веде свою Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників різноманітними відеороликами і фотографіями. Нещодавно знаменитість виставила коротеньке відео, трепетно привітавши їх з чоловіком Сергієм Глушко (Тарзаном) сина Архіпа з 18-річчям. Так, в ролику хлопець позує напіводягненим, з розстебнутою сорочкою і диско-кулею в руках, що й викликало суперечки серед фанатів.

"Синочок @arkhipglushko !Сьогодні тобі 18 !!! Як багато цікавого у тебе попереду ! Світ відкриває для тебе стільки можливостей для реалізації всіх твоїх талантів і бажань!!! Будь щасливий , успішний , затребуваний ,любимо!!!Я дуже хочу що б усмішка завжди супроводжувала тебе на твоєму шляху !!!Люблю тебе ! Твоя Мама!", - зворушливо підписала ролик Корольова. Фолловери не пройшли повз, вітаючи Архипа і висловлюючи свою думку: "Але. Батьковою стежкою йде.. А то "він у нас не публічний".. Зрозумів малий, де легше заробити) заводи - це не те)", "Все від тата взяв .", "Дуууже схожий на батька ! Як говориться ,з пісні слів не викинеш ...хочеться побажати ,що б не звихнувся на відеороликах про себе коханого ,а по суті і по РОЗУМУ !!!".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва злили в мережу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа Корольова згадала батьківщину і благає Зеленського про допомогу.

Також портал Знай.uа писав, що Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.