Відома українська співачка Катерина Бужинська презентувала емоційний хіт про фатальну любов "Танго - Femme Fatale". Трек вже доступний для слухачів на офіційному YouTube-каналі народної артистки України. Про це повідомляє прес-служба зірки. Треба сказати, що спеціально до презентації артистка влаштувала гарячу фотосесію, в якій з'явилася в абсолютно несподіваному образі.

Катерина Бужинська, фото прес-служби
Катерина Бужинська, фото прес-служби

Як видно, платинова блондинка Катерина постала перед камерою в образі рудоволосої спокусниці. Ще й наряд вибрала для фотосесії досить провокативний – на ній світло-коричневий комплект білизни, поверх якого вона накинула прозорий клейонковий плащ. Руде волосся Каті начесане в об'ємну зачіску, а на її обличчі яскравий макіяж. Після виходу цієї фотосесії співачка в черговий раз закріпила за собою статус "femme fatale" української сцени. Окремо варто відзначити, що нова пісня "Танго - Femme Fatale" вигідно відрізняється завдяки голосу – контральто, яким володіє Катерина Бужинська. Також голосом контральто володіють Софія Ротару та Алла Пугачова.

Катерина Бужинська, фото прес-служби
Катерина Бужинська, фото прес-служби

Катерина Бужинська, фото прес-служби
Катерина Бужинська, фото прес-служби

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, травмована і обурена Бужинська звернулася до Зеленському з вимогою.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Бужинська у халатику на голе тіло оголила пишні принади.

Також портал "Знай.ua" писав, що Катерина Бужинська влаштувала заплив голяка на дикому пляжі.