Як відомо, співачка Наташа Корольова активно веде свою Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників різноманітними відеороликами і фотографіями. Нещодавно чоловік знаменитості, Сергій Глушко, більш відомий як Тарзан, виставив компрометуючий кадр з сином Архипом, якому 19 лютого виповнилося 18 років. Так, позував артист з оголеним торсом, привітавши хлопця з днем народження і в черговий раз не втративши можливості похвалитися тілом.

"З повноліттям, син! Будь щасливий! @arkhipglushko", - лаконічно привітав сина Тарзан. Фолловери не пройшли повз, проте звернули увагу на тіло Глушко: "А ось такі сісюлі, як у Сергія, хіба бувають у чоловіків? 🤭", "Гормональна мастопатія", "Ой! Які цицьки🙉", "На фото таке відчуття що не у сина день народження, а батько демонструє свій не молодий торс", "Боже, які у тата груди силіконові😮", "Блін, у Тарзана груди крутіше ніж у мене😢😢😢", "Треба підкачати пацана прокачати!", "Запозич у дружини ліфчик, вже пора!".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва злили в мережу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа Корольова згадала батьківщину і благає Зеленського про допомогу.

Також портал Знай.uа писав, що Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.