Відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила забавне свіже відео, на якому поскаржилася на розпухлу щоку і дала лайфхак всім, хто опинився в подібній ситуації. Так, артистка пережила стоматологічну операцію, після якої у красуні сильно розпухла права щока, однак не стала сумувати, і написала на ній лаконічне "Хом'як", щоб зустрітися в такому вигляді з командами "Ліга сміху".

"Ніколи не сумуйте!
Посміхайтеся усьому, що приносить життя!
Люблю!🤪", - підбадьорила шанувальників Могилевська. Фолловери не пройшли повз: "Наташа ти без макіяжу така мила! 👍🙌❤️", "Удачі ВАМ ,любові!!!", "Поправляйся швидше", "👍👍✨✨❤️Всім позитивчика.Майже весна☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️🌺🌼", "Школярка👌", "Пріколістка, але тобі це личить 😉😘", "Красунечка наша❤❤❤❤❤❤ творча на всі 100%", "Така мила без макіяжу. Навіть опухла щічка не псує.", "Поправляйся швидше. Ми вас любимо!❤️", "Дякую тобі Наталя ,так це все нам потрібне...Хай тобі швиденько загоїться твоя щьочка".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Напомним, Могилевська шокувала шанувальників дивним увлечением.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".