Британська актриса Джулія Волтерс зіграла у фільмах "Джейн Остін", "Ведмежа Паддінгтон", "Мері Поппінс повертається", але світову популярність їй принесла роль Моллі Візлі у франшизі "Гаррі Поттер".

В інтерв'ю BBC 69-річна актриса вперше зізналася, що у неї рак кишечника у третій стадії. Вона також заявила, що ця новина для неї стала шоком.

"Спочатку я думала, що лікарі поставили неправильний діагноз. "Це безглуздо, він, мабуть, помилився" – говорила я тоді. Я просто не могла в це повірити", – поділилася Джулія.

За її словами, коли чоловік Грант Роффі дізнався про її хворобу, він розплакався.

Джулія Волтерс
Джулія Волтерс

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Волтерс також сказала, що не впадає у відчай і буде боротися з хворобою.

"Насамперед був шок. А потім я подумала: "Добре, потрібно мислити позитивно". Мій чоловік сказав мені: "Ми можемо це виправити", – додала зірка.

Відомо, що Джулії зробили операцію, під час якої вирізали уражену тканину. Після цього вона пройшла кілька курсів хіміотерапії і зараз видужує.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на концерті в рамках прощального туру в Окленді, Нова Зеландія, британський музикант Елтон Джон був змушений перервати свій виступ через пневмонію.

Як повідомляв портал Знай.uа, 15-річна зірка Disney трагічно померла після боротьби з раком.

Також портал Знай.uа писав, що Брітні Спірс екстрено госпіталізували з важким переломом.