Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила нове фото, вирушивши з їх з Владом Топаловим однорічним сином Михайлом після новорічних канікул на Балі в не менш райський куточок - сонячні Мальдіви. Так, артистка позувала на білосніжному пісочку разом з малюком, який в цей час ліпив пасочки, і привітала популярного блогера Оксану Самойлову, дружину виконавця Джигана, з народженням четвертої дитини.

"З недавніх пір я підписалася на @samoylovaoxana . Мене захоплює ця дівчина. Я не знаю, як виглядають лаштунки їхнього сімейного життя, але те, що нам дозволено бачити в Instagram , вражає💪🏻. У нас поки один син , і я за голову тримаюся, щоб все встигнути , а друзі народжують 4го ! МОЛОДЦІ! Величезні вітання! Оксана - героїня! P. S.: фото перезалила, так як було видно причинне місце, за яким я не догледіла) 🙈Вибачте🙏🏻", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери не пройшли повз, адже під віддаленим постом, де син Регіни був абсолютно голим, назбиралося чимало негативних відгуків.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.