Сенсаційна українська рэперша Alyona Alyona активно веде Instagram, радуючи шанувальників свіжими фото і відео. Нещодавно знаменитість вирішила подарувати фанатам гарний настрій, розмістивши нові яскраві кадри з канікул на райському Балі. Так, артистка ще й висловилася про складну ситуацію в нашій країні, адже 20 лютого, після евакуації абсолютно здорових українців з епіцентру коронавіруса в Ухані, Китай, в ізольований санаторій в селі Нові Санжари, де протримають громадян два тижні на карантині, спалахнув справжній скандал. Варто відзначити, що місцеві жителі погрожували спалити санаторій, дійшло до перекривання доріг, вогняних барикад, бійок з поліцією і нападу на автобуси з евакуйованими.

Рада, що я Українка🇺🇦
Ми така нація....знаєте, інколи й словами не скажеш, але хочеться. Бо я щаслива бути українкою.
Щаслива, що виросла на цих полях, кисла жабою в цих водах, збирала гриби в цих лісах, знімала кліп в цих горах, слухала шум хвиль цих морів...
Щаслива говорити українською, качатися під сотні українських пісень, носити український одяг, користуватися речами українських розробників, дивитися українське кіно...
Щаслива бути в тому оточенні, де я є. І нехай воно розмовляє російською мовою, нехай слухає американську музику, грає на африканських інструментах, використовує європейську техніку, їздить на автомобілях з різних країн світу...але робить все для розвитку культури України саме через музичний сегмент.
В моїй команді є люди з різних куточків України. Наприклад, @vanek.klimenko - зі столиці, @staschornyy - з Тернополя, @elinapanika - з Харкова, @innervisionphoto - з Кіровоградщини, @tanya_papuga - з Вінниці, @ragga_jagga - з Луганська, @anyavelosipedova і @ekspertio - з Криму. Кожен з нас володіє своїм суржиком, традиціями, спогадами, кожен має свої життєві обставини - чому ми опинилися всі тут, що нам довелося залишити, якими є наші стремління.
А є ті, хто вирiшив не залишатися тут. Зараз, маючи багато концертів закордоном, я стрічаю українців скрізь - всі прагнуть поспілкуватися українською, щось розпитують... І кожен з них не може зрозуміти, як то я в Україні сягла успіху. А я посміхаюся, бо згадую, як мене кликали глядіти дітей закордоном. І де б я тепер була, якби поїхала? Хто зна. Щаслива, що Україна має безліч перспектив для кожного.
Та й взагалі, за останні 10 років світобачення українця змінилося. Ми стали прогресивнішими, відкритішими, ми почали розквітати, вірити в себе і в людей, дбати про природу, давати більше дітям, працювати над собою. Мені доводиться багато розповідати про Україну закордоном і я так кайфую, говорячи як багато краси на нашій землі, які люди на ній живуть, чим займаються, а головне, що ми - прогресуюча країна, що славиться не тільки політикою, війною та спортом.
Ми творимо історію тепер і тільки від нас залежить, якими будуть наступні 10 років. Любіть Україну❤",, -
поділилася емоціями Alyona Alyona.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше