Наталія Гулькіна, яка 20 лютого відзначала своє 56-річчя, звинуватила чоловіка знаменитої співачки Алли Пугачової Максима Галкіна та Суханкіну у наклепі. Справа в тому, що екссолістку гурту "Міраж" обурили слова Галкіна, що пролунали в одному з останніх випусків програми "Сьогодні ввечері". Телеведучий заявив, ніби всі пісні легендарного колективу виконувала одна Маргарита Суханкіна.

Максим Галкін і Наталія Гулькіна

У свою чергу, Галкін вирішив залагодити ситуацію, тому записав відеозвернення, в якому вибачився перед артисткою та привітав її з особистим святом. Ролик він розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"В передачі я сказав, що за солісток гурту "Міраж" співала Маргарита Суханкіна. Дорога Наташа, я вам повинен сказати, що це було з мого боку, безумовно, неусвідомлено, тому що ви для мене давно вже самостійна творча одиниця. Як вам взагалі могло прийти в голову, що я міг таке подумати — що ви співали якимось чужим, іншим голосом? У вас чудові вокальні дані, ви в дублері не потребуєте. Повірте мені!" - зазначив гуморист.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

За словами гумориста, Наталя не викликає у нього асоціацій з "Міражем", він знає її як самостійну артистку.

"Тому я приношу свої вибачення за помилку. Що стосується редакторської помилки в сюжеті, я їм скажу. Будуть уважнішими в наступний раз", — додав він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Максим Галкін виклав кумедне відео, на якому показав, як його зустрічають кохана дружина і діти по поверненню зі зйомок в їх замок.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Максим Галкін виклав кумедне відео, на якому показав, як їх з Примадонною маленькі діти Гаррі та Ліза розсікають по крутих схилах засніжених Альп.

Також "Знай.ua" писав, що Максим Галкін опублікував фото з відпочинку в Юрмалі, на якому його дружина, 70-річна Алла Пугачова, відображена в одному лише купальнику.