В Україні відбувся фінал Національного відбору на Євробачення 2020.

Знай.ua слідкував за прямою трансляцією та готовий розповісти про виступи учасників.

Свої номери представили перші троє фіналістів: KRUTЬ, Jerry Heil та Go-A.

Четвертим на сцену вийшов David Axelrod - співак, який раніше виступав як Володимир Ткаченко.

David Axelrod
David Axelrod

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Для конкурсу він підготував чарівну пісню Horizon. Цього року це єдина композиція, яка дуже типова для Євробачення. За виступ David Axelrod найбільше переживала його дружина, Олена Мозгова. І це вже не перша спроба Девіда потрапити на конкурс.

Напередодні другого півфіналу у соцмережі розгорівся скандал через David Axelrod - його колишня менеджерка звинуватила його у несплаті боргів, коли він ще виступав як Володимир Ткаченко. На її думку, саме через це він і змінив своє ім'я. Хоча Олена Мозгова та сам Девід все це заперечують та вважають невдалою спробою очорнити репутацію.

Для фінального виступу David Axelrod змінив свій образ.

За думкою ведучого Сергія Притули, він став схожий на Джона Сноу з "Гри престолів".

David Axelrod
David Axelrod

Суддя Віталій Дроздов похвалив Девіда за зміну зовнішнього вигляду та номеру: "Це виглядає сучасно та круто! Я бачив сьогодні чоловіка, який кохає".

"Мені дуже подобається. У цьому жанрі ти кращий. Було круто", - сказав Данилко, додавши, що Девіду дуже личить ця зачіска.

Судді Нацвідбору на Євробачення 2020
Судді Нацвідбору на Євробачення 2020

"Вражена! В шоці, як можно за тиждень так мобілізуватися цілою командою. Перевтілення на очах, енергетика. Я б вийшла заміж за тебе!" - заявила Тіна Кароль.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що гурт Go-A здивував магічним виступом у Нацвідборі на Євробачення 2020, журі було у захваті.

Крім того, KRUTЬ з бандурою зачарувала виступом глядачів Нацвідбору на Євробачення 2020. Але судді розкритикували її вокал.

А інша фіналістка Jerry Heil створила космос для веганів у Нацвідборі. Андрій Данилко не схвалив задум.