Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка одружена з виконавцем Володимиром Дантесом і співає в групі "Время и Стекло", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня показала незвичайне фото, на якому з'явилася в абсолютно несподіваному образі.

Як видно, Надя відображена в робочій обстановці десь за лаштунками, можливо готується до концерту або зйомок. На ній короткі оригінальні шорти і короткий темний топ, поверх якого вона накинула чорний піджак оверсайз, а на її ногах масивні чорно-білі кросівки. Цей наряд підкреслив усі принади красуні, і оголив стрункі ніжки. У підписі до фото Дорофєєва коротко написала: "В бій". А фанати кинулися обговорювати знімок, засипаючи зірку компліментами і питаннями про бій, в який вона зібралася.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.