Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася романтичним вечором, провівши екскурсію по саунам, які так обожнює. Так, артистка позувала повністю оголеною в турецькому хаммамі, ледь прикривши сороміцькі місця руками, а потім і зовсім перемістившись в дерев'яну російську лазню, поклавши на голе тіло віник.

"Я більше люблю російську лазню на дровах. Причому з обов'язковим поєднанням з крижаною купіллю.👍 Але у нас є вдома і хаммам. Оскільки ми його не нагріваємо, я завжди запалюю в ньому свічки, створюючи затишок, красу і романтику.🙏🌺", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери не змогли висловити свою думку, адже хитра балерина приховала коментарі, боячись критики в свою адресу. Варто відзначити, що шанувальники Анастасії вже давно звикли до шпагатів де тільки можна і інших відвертих витівок. І все ж, деякі з них намагаються донести до знаменитості, що саме вона робить неправильно.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.