Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дивними танцями в сірому боді, репетируючи щось в залі, суцільно обвішаному портретами себе коханої. Так, артистка показала змарнілу фігуру з усіх сторін, стрибаючи по кімнаті з пуантами в руках і засвітивши покалічені ступні, передает Politeka.

"Моя найулюбленіше і дорогоцінне взуття в житті-це пуанти.🙏 Після репетиції приємно зняти їх і звільнити натруджені ніжки з почуттям виконаного обов'язку.😊 Важливо завжди підтримувати форму і стрункість, не шкодуючи сил, щоб не потрібен був фотошоп😂 Я дуже працелюбна людина з дитинства. Важливо жити на позитиві, радіти життю, веселитися, бути в прекрасному настрої і ділитися ним, що і я роблю.😊 Доброго дня!", - поділилася емоціями Волочкова. Втім, коментарі хитра балерина приховала, адже надто часто наривається на критику через дивні витівки і відверті кадри. Шанувальники вже звикли і до шпагатіи Анастасії, і до її знімків в купальнику, однак деякі все-таки хочуть напоумити артистку жити без зайвої "показухи".

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.