Олександра Кучеренко – популярна модель, телеведуча, "Міс Україна 2016", а з недавніх пір ще і дружина відомого мандрівника Дмитра Комарова. Красуня часто радує публіку яскравими фото у своєму Instagram, і цей раз не став винятком – Саша показала милий кадр, на якому з'явилася в компанії відомого українського дизайнера Андре Тана.

Як видно, фотографію на телефон зробив дизайнер, вони з Сашею стоять, мабуть, в його майстерні, адже на задньому плані видно манекени і вішалки з одягом. Кучеренко мило посміхається на камеру, на ній симпатична бежева блузка оригінального фасону, її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до фотографії Олександра заінтригувала фоловерів: "Готуємо новий телепроєкт! Мій талановитий друг @andre_tan_official став героєм нового випуску. Скоро побачимо в ефірі відомого дизайнера іншим". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію зірки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Дмитро Комаров ледь не став "банкрутом" в Одесі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаров зізнався, чому одружився з Кучеренко.