Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила відео, на якому позувала в дуже незвичайному вбранні, інтригуючи кліпом на хіт "Новий Рим", режисером якого став Алан Бадоєв. Так, артистка в новому ролику зіграла гарячу інопланетянку в стилізації 90-х, корабель якої невдало приземлився під асфальт, розбавляючи ролик дивними і трохи моторошнуватими танцями.

"Ми так довго цього чекали!!!!!!!! Прем'єра КЛІПУ !!!!!НОВЫЙРим 🥶🥶🥶🤘", - поділилася радістю Лобода. Втім, фолловери вперше за довгий час розкритикували картину: "Яке г... но", "Ну, я цього не очікувала, звичайно 🥴🤭", "Мда🤦‍♂️ Бадоєв уже не той", "Петросян краще б кліп зняв. Пісня взагалі не відповідає кліпу", "Я чот взагалі не зрозуміла 🤪🤪🤪", "А мені не зайшло,хоча пісня супер!", "Недодивився. Бо вся ця однотипна історія та тенденція від кліпмейкера на 90ті вже дістала...", "Пісня гарна,а кліп не зайшов(((", "Жах", "Бадоєв уже не торт🤪", "Шуба Тілля = норм 😎🍾⚡️", "Чесно,не зайшов😔,пісня супер , кліп якийсь пластилін вийшов 👎".

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.