Ольга Фреймут – українська телеведуча, яка прославилася і оскандалилася роботою в проекті "Ревізор". Оля вже давно не працює в цій програмі, але репутація у неї залишилася ще з тих часів. Телеведуча вже попрацювала і в інших проектах, а тепер вирішила розвивати свій Instagram. Тепер вона вчить українців етикету в Іnstagram, навіть окремий хештег придумала для цієї рубрики.

У своєму новому відео, знятому в Лондоні, куди Оля вирушила напередодні, телеведуча розповідає фоловерам, що за етикетом не можна пити з трубочки. І якщо про каву та чай фанати підтримують, що трубочка не потрібна, то чому нею не можна користуватися з коктейлями не розуміють. При цьому сама Фреймут на відео тримає склянку з старбакса саме з трубочкою. У підписі до ролика телезірка практично продублювала свої слова: "Пити каву або чай з трубочок – поганий тон. Їх використовуємо тільки для коктейлів, щоб перемішати напій". Фолловери не пройшли повз і почали обговорювати нову публікацію Фреймут.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Оля Фреймут зворушила мережу фото з чоловіком.

Також портал "Знай.ua" писав, що новий наряд Фреймут насмішив фанатів.