Сенсаційна українська реперка Alyona Alyona активно веде Instagram, радуючи шанувальників свіжими фото і відео. Нещодавно знаменитість вирішила подарувати фанатам гарний настрій, розмістивши нові яскраві кадри з канікул на райському Балі. Так, артистка зробила забавне спільне селфі з виконавицею Панікою, показавши разом з подругою свої "другі підборіддя".

"ВІДМІЧАЙ ТОГО, ХТО ТАКОЖ МАЄ ДРУГЕ ПІДБОРІДДЯ ⬇️⬇️⬇️", - запропонувала шанувальникам Alyona Alyona. Фолловери не пройшли повз і прийнялись жартувати в коментарях: "Я якось п'ять нарахувала 🤷🏻‍♀️", "Відмічу себе, мабуть 😅", "У мене навіть три", "Боюся якщо зазначу отримаю по шапці 😁", "Я себе відмічу😹", "Хорош😂 Підняли настрій, спс🔥", "Ви прикольні😄", "Всі мають, навіть худишки", "Мій хлопець називає його моржиком))".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше