Більшість дівчат так мріють про заповітну пропозицію руки і серця, що днями безперервно можуть уявляти сукні мрії, ідеальну організацію торжества, перший танець молодят і похід до вівтаря. Українські зірки, яким пощастило в коханні, з радістю показували фото з церемонії в своїх профілях Instagram, зачаровуючи помпезністю, романтикою і мальовничими локаціями. Так, на офіційній сторінці аккаунту видання Сlutch.ua зібрали найкрасивіших знаменитих наречених: Регіну Тодоренко, Настю Каменських, Надю Дорофєєву, Олександру Кучеренко, Джамалу, Тіну Кароль, Аліну Гросу та інших.

"Як виглядали українські зірки у весільних сукнях.🥰🥰🥰 Дивись підбірку найкрасивіших наречених українського шоу-бізнесу. Чия сукня тобі подобається найбільше?😍", - свідчить підпис під серією кадрів. Фолловери не пройшли повз, обговорюючи улюблениць, однак серед компліментів були і негативні коментарі: "Каменських і Джамала. А яке відношення має до українського шоубізнесу перша дівчина, якщо вона давно в Росії?" "У Аліни Гроссу відчувається що село ще лізе все одно Пшонка стайл . Всі красиві і вона теж, мені завжди всі наречені подобаються ) Весілля-дуже гарне свято)", "😆😆😆 Комаров класний", "Не бачу жодної української зірки.", "Так як у всіх наречених, всі наречені однакові, тупо в білих платтях 🤣🤣🤣одне гірше від іншого...", "Я б тут посперечалася з приводу чи всі тут укр зірки ☝🏻".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.