Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала відверте фото у білосніжному бікіні, позуючи на пляжі біля басейну. Так, артистка засвітила масивні груди і засмагле тіло, запропонувавши шанувальникам худнути разом з нею до травневих свят і зізнавшись, від яких продуктів з легкістю заробляє собі зайву вагу.

"Зараз або ніколи. І ви потрібні мені. Худнемо разом до травневих? Але для початку повинна зізнатися. Тиждень тому моє життя поділилося на до і після.
Я здала аналіз на харчову сумісність ( він точно називається по іншому, якщо цікаво напишу ).
Отже, є ряд продуктів, які викликають у моєму тілі погану реакцію і я товстішаю. Отже, мій вердикт - мені категоричний не можна яйця 🥚 і молочні продукти 😖. Я, людина , що обожнює все, що пов'язано з молоком, сиром і кефірчиком, була змушена викреслити все це з життя, якщо хочу красиву рівну шкіру і тіло своєї мрії.
З приводу яєць я спочатку зраділа. Думаю - так, нехай , що я без яєчні не переживу, але яйця містяться скрізь !!! Від локшини до круасанів.

Отже, я відмовляюся від молочки і яєць на тиждень. І від алко теж. Почнемо з малого. Пропоную тобі зі мною!", - підсумувала Сєдокова. Фолловери не пройшли повз, засипаючи красуню компліментами і підтримуючи її у нелегкій справі.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді.

А ще Сєдокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.