Акторці Тетяні Кравченко, відомій у ролі Валентини Будько з серіалу “Свати” заблокували персональну сторінку в мережі Instagram.

Немає офіційної версії чому саме заблокували сторінку, проте шанувальники акторки мають одну дуже цікаву версію. На думку фанів, саме продюсери серіалу “Свати” звернулись до Instagram та поскражились на акторку спеціально для того, щоб у неї забрали можливість розповідати різні історії та ділитись фотографіями.

Справа в тому, що нині відбуваються зйомки 7-о сезону серіалу, на який глядачі чекали протягом тривалого часу. Серіал готує нові закручені сюжетні ходи та конфлікти. Окрім того, у серіалі з'являться нові герої.

Серіал "Свати", фото скріншот
Серіал "Свати", фото скріншот

Акторка Кравченко натомість же, дуже активно ділилась інформацією саме про зйомки, події на знімальному майданчику, ділилась фотографіями з іншими акторами. Таким чином, акторка випадково без злого умислу “зливала” велику кількість важливої інформації, яка мала би залишитися секретною, щоб здивувати глядача. Тому, на думку користувачів Інтернету, саме продюсери серіалу “Свати” зацікавлені в тому, щоб акторка не могла нічого транслювати. Прихильники ж зірки сподіваються, що скоро сторінку повернуть і вони зможуть і надалі спостерігати за життям своєї улюбленої артистки.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Свати" втратили найяскравішого актора: що сталося із улюбленцем "Кварталу 95".

Як повідомляв портал "Знай.ua", зірка серіалу "Свати" переживає важку втрату: "Серце не витримало..."

Також "Знай.ua" писав про містику серіалу "Свати": слідом за улюбленцем Іваном Будько Квартал 95 втратив ще одну зірку кіно.