Скоро українці побачать прем'єру нового сезону "Розсміши коміка" на телеканалі "1+1". Стало відомо, що крісло суддьи поруч з артистом "Кварталу 95" Євгеном Кошовим займе епатажна українська співачка Оля Полякова.

Про це повідомила Знай.uа прес-служба телеканалу "1+1".

Полякова – співачка, зірка вітчизняних комедій "Свінгери", "Свінгери-2", "Я, ти, він, вона", тренер Чемпіонату України з гумору "Ліга сміху", учасниця шоу "Танці з зірками-4", а тепер і суддя "Розсміши коміка".

Артистка пообіцяла, що в проекті буде реагувати виключно на влучний гумор.

Оля Полякова, фото: 1+1
Оля Полякова, фото: 1+1

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Жарти я дуже люблю, на будь-яку тему. Головне – щоб вони дійсно були дотепними. Але гроші я люблю не менше, і не бажаю їх комусь віддавати. Тому відразу попереджаю учасників "Розсміши коміка", що мене підкорити непросто. Не думайте, що я дурносміх. Ні-ні-ні, роботу свою добре знаю і розсмішити мене буде важко", - зізналася Оля.

Варто уточнити, що в минулому сезоні шоу суддями були Євген Кошовий та Юрій Ткач. Користувачі соцмереж змогли перевірити свою інтуїцію і відгадати, хто займе місце Юрія Ткача: Надя Дорофєєва, Анастасія Оруджова, Оля Полякова, Ірина Сопонару чи Тетяна Песик. При цьому найчастіше українці називали суддею "Розсміши коміка" саме Олю Полякову.

Володимир Зеленський на "Розсміши коміка"
Володимир Зеленський на "Розсміши коміка"

У новому форматі шоу гумористи об'єднаються в команди, представляючи конкретне місто, а гроші за сміх суддів вони витратять на реалізацію соціального проекту свого населеного пункту. Якщо учасники не зможуть розсмішити зіркових коміків, вони будуть змушені реалізувати соціальний проект за власний рахунок.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кошовий з "Квартал 95" розділить суддівське крісло з зірковою красунею.

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка "Квартал 95" Пікалов дав відверте інтерв'ю, все від першого побачення до сварок із Зеленським.

Також портал Знай.uа писав, що актриса "Ліги сміху" Валерія Товстолес стала ведучою на одному з українських радіо.