Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно дружина знаменитості, 70-річна Примадонна, вирішила не відставати від коханого, здивувавши шанувальників спільним кадром з маленькою донькою Лізою. Так, артистка ніжно обіймала дівчинку, позуючи в затишній домашній обстановці.

"Щастя в надійних руках❤️#ліза", - поділилася радістю Пугачова. Фолловери залишилися в захваті: "Вибачте, але у Вас очі дуже схожі на очі вобли.. ❤️😍💋", "Оті боже мій, яке Щастя!!!!Аллочка з донечкою!!!Ми Вас Любимо!!!💕💕💕💕💕💕💋💋💋😍🥳🙏👍😇😘🥰", "Тисячу років щастя Вам!!! ❤️❤️❤️", "Лізок Ваша незрівнянна ))) ❤️щастя їй", "Ви щаслива!!! І ми, шанувальники раді за Вас!!! Заслужили Ви щастя!!!!!", "Яка милота! 😍😍😍😍", "Як мило😍😍😍", "Яка краса 😍мамина турбота 🙏", "👏👏👏👏Подовше б!!! 🙏🙏🙏Так було!!! Довгих Вам Років у Здоров'ї і Щасті!❤️", "Дівчатка Припевочки,,,яблуня і яблучко! ))".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще