Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка одружена з виконавцем Володимиром Дантесом і співає в групі "Время и Стекло", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня показала незвичайне фото, на якому з'явилася в абсолютно несподіваному образі.

Як видно, перед камерою Надя з'явилася в спокусливому образі, на ній темна сіра кофта, і немає штанів або спідниці. Цей наряд красиво оголив стрункі ніжки у білих кедах і шкарпетках, які співачка пікантно розсовує. Її волосся розпущене і трохи скуйовджене, а на обличчі стильні темні окуляри і зухвалий вираз. У підписі до фото Дорофєєва написала: "Я за експерименти. Нова Кока-Кола з апельсиновим смаком. Вже пробували?". Фани у захваті від нового образу артистки, Надю завалюють компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.