Популярна українська співачка та фіналістка Національного відбору на Євробачення-2020 Jerry Heil (Яна Шемаєва) відверто зізналася, що у неї ще ніколи не було інтимної близькості. Про це вона повідомила в інтерв'ю Маші Єфросиніної в YouTube-передачі "Іспит".

"Я не люблю День святого Валентина: мені ніколи не дарували валентинки. Я досі не вмію приймати увага з боку чоловіків. Я закриваюся, я не можу відчути себе сексі…", – сказала 24-річна співачка.

Також Шемаєва розповіла, що саме через це вона відвідує гештальт-терапевта.

"У мами з татом завжди були складні стосунки, і вона теж не вміє приймати від нього… (увагу)… і в мене якось не склалася модель, що таке "гарні відносини", справжні, як це дарувати людям любов. Я тільки зараз вчуся, і моментами буває дуже складно… Я реально, як зламана, що зі мною не так?" – зізналася вона.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також багато знаменитостей, такі як Ольга Полякова та Настя Каменських публікують чи не оголені фото та знімаються в досить відвертих вбраннях. Однак, у той же час, 24-річна Шемаєва залишається все ще незайманою. Дівчина додала, що ніколи не закохувалася і що у неї не було серйозних стосунків з чоловіками.

"Як раз на цьому моменті, коли я розуміла, що зараз це станеться, я лякалася… і ще просто не було відчуття, що це саме той чоловік, з яким би хотілося…", - додала Яна.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Jerry Heil розповіла, навіщо змінила номер на Нацвідборі "Євробачення 2020" в останній момент.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Jerry Heil виставила селфи на тлі афіші свого концерту, прогулюючись вулицями рідного містечка Василькова.

Також "Знай.ua" писав, що Jerry Heil виставила відвертий кадр, позуючи лише в мереживній білизні лимонного кольору та засвітивши струнку фігуру.