Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила сміливе фото, позуючи в одному з "інопланетних" образів з нового кліпу на хіт "Новий Рим", режисером якого став Алан Бадоєв. Так, артистка приміряла яскраво-рожеву шубку, яка дуже нагадує один з культових вбрань Тілля Ліндеманна, доповнивши лук незвичайною зачіскою. Світлана похвалилася успіхами, повідомивши, що всього за 4 дні ролик зібрав 5 мільйонів переглядів на YouTube.

"5 мільйонів за 4 дні
Відмінний результат 😘🤘😈
#новыйРим
@alanbadoev
йдемо далі ❤️", - поділилася радістю Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Такий же потужний старт, як і кліп!!!🔥 вітаю, інопланетянка LO💋", "🔥🔥🔥🔥", "Тому що працювала чудова команда! ❤️😍", "У вас по-іншому не буває🔥💪", "Чекаємо ще чого-небудь цікавого від Вас, і сподіваємося ще раз побачить інопланетянку Lo🤞❤️", "Світлана Сергіївна, це дуже шикарний кліп. Стільки часу і сил пішло на нього, але результати того варті❤️".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.