Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових фото в Instagram. Нещодавно знаменитість здивувала фанатів публікацією про насильство над жінками.

Так, співачка поділилася з підписниками історією жінки, яка піддалася насильству з боку чоловіка.

"Харрасмент, насильство і прояв сили з боку чоловіків. Сили до того, хто ще слабкий. Ця історія сталася зараз зі співачкою @dequiine. Я хочу цим постом встати на захист всіх дівчаток, які знають, як це, коли до тебе домагається п'яний і різкий або просто дорослий. Я знаю, як це. Ми повинні навчитися давати ляпаса тим, хто дозволяє собі зайве. Ми повинні разом, підтримуючи одна одну, дати зрозуміти, що так з нами не можна. Ми повинні припинити підтанцьовувати під пісні "Я ви*бу тебе сучка". Дівчинки досить бути вівцями, майте повагу до себе. Ви не повинні смокт*ти удвох реперам пальці, а потім плакати під його тихеньке глузування", – емоційно заявила Сєдокова.

Анна Седокова, фото: Instagram
Анна Седокова, фото: Instagram

Також Анна зазначила, що багато років жінки боролися за свої права і знецінювати це не можна.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Дівчата, припиніть знецінювати себе, свою душу і свої мрії. Адже не про це наші пісні. Не варто щодня приймати участь у шоу Холостяк, стоячи в черзі з 20 теличок за квіточкою і чоловіком. #SelfRespect Поважайте себе, перш за все, не дозволяйте нікому ставити вас на місце, на якому ви не бажаєте перебувати", – наголосила артистка.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Анна Сєдокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором.

Як повідомляв портал Знай.uа, Анна Сєдокова в сміливому бікіні змусила фанаток худнути.

Також портал Знай.uа писав, що Сєдокова з молодим бойфрендом показали рольові ігри на камеру.