Відома українська співачка Аліна Гросу, яка минулого року вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова та відгуляла розкішне весілля, часто ділиться з фанатами у соцмережі Instagram яскравими моментами з життя. Цього разу зірка показала спекотне відео з актором Романом Полянським, яке є фрагментом її нового кліпу.

У новому відео Аліна та її партнер з'явилися в образі таких собі Бонні і Клайда, при цьому вони зі зброєю в руках. Це чорно-біле відео з яскравими акцентами у вигляді беретика і червоної помади співачки і краватки на шиї Полянського. У підписі до відео Гросу нагадала фанатам, що нещодавно презентувала новий кліп: "Ти тепер #АРЕСТОВАН за статтею "любов". Підписуйтесь і дивіться повне відео в описі профілю". Шанувальники в захваті від нового кліпу Аліни, співачку засипають компліментами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначним заявою.

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.