Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася не стільки професіоналізмом, як любов'ю до лазні й шпагатів у бікіні, що неодмінно вивалює на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так і цього разу зірка російського балету виставила в мережі дивне фото з ще більш дивним "шпагатом".

Як видно, Настя відображена сидячи в химерному дерев'яному кріслі в незвичайній локації. Звичайно ж балерина не змогла посидіти в ньому спокійно і тут як тут витягла босі ноги – одну горизонтально, другу – вертикально. На ній вузькі сині джинси і чорна блузка з мереживною оборкою, волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж з намальованими бровами. У підписі до фото Анастасія Волочкова написала: "Коли хочеться просто відпочити". А ось фоловери не змогли прокоментувати цю витівку зірки, бо вона обмежила можливість коментування своїх фотографій.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.