Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася не стільки професіоналізмом, як любов'ю до лазні й шпагатами в бікіні, що неодмінно вивалює на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так і цього разу зірка російського балету показала в мережі ряд фото, на яких з'явилася з різними зачісками.

Схоже, зірка вирішила змінити імідж по весні, і прийшла в улюблений салон, де з її зачіскою творилося щось дивне. Як видно, Настя приміряла кілька видів перук. На деяких фото вона з'явилася з синім і помаранчевим волоссям, а на інших з довгими заплетеними косами. Також балерина приміряла перуку з короткою стрижкою і кокетливим подовженим каре. У підписі до фото Волочкова написала: "Ось такі перевтілення у мене сьогодні в салоні. Придбала різні шиньйони, гребінці і з косами, заплетеними поїхала. Такий чудовий колектив! Так гостинно! Позитивно! Ще на Тверську в такий салон поїду". А ось фоловери не змогли прокоментувати цю "красу" Насті, оскільки вона обмежила можливість коментування своїх фотографій.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.