Популярна українська співачка Ані Лорак, яка вже давно перебралася жити до Москви і зараз активно гастролює по російських містах, часто радує шанувальників яскравими фото у своєму Instagram. Цього разу зірка вирішила привітати жінок з 8 березня і опублікувала цікаве відео, на якому з'явилася в цікавому образі.

У вітальному відео звучить, очевидно, пісня Лорак, і сама вона з'являється на мінливих кадрах. Співачка ніби гола, але видно тільки її обличчя і оголені плечі, при цьому одна частина обличчя і шиї покрита дрібними рожевими пелюстками, а волосся розпущене і красиво укладене. При цьому видно, що Ані торкається себе, проводячи пальцями підборіддя, губ, плечей і волосся. У підписі до фото Лорак гаряче привітала з 8 березня: "Зі святом, дорогі, милі дівчатка. Найкрасивіші квіти світу – це Ви! Нехай посмішка завжди сяє всередині і зовні!". Звичайно ж публікація артистки не залишилася без уваги, фоловери почали активно засипати її компліментами і вітати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.