Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася несподіваним спокусливим образом, позуючи в суддівському кріслі "Голос країни 10", де змагається за перемогу з Даном Баланом, Потапом і Настею Каменських та іншими, а також розкриває нові таланти. Так, артистка приміряла ніжне плаття білого кольору з глибоким декольте і оголеними плечима, доповнивши вбрання нюдовим макіяжем.

Фолловери не пройшли повз, залишившись в захваті від нового образу і засипаючи красуню комлпиментами: "Біла Королева,що ви творите з Дракулою?Вам його не шкода😏😂", "Цей образ вам дуже личить", "Неймовірна 😍❤️", "Богиня😻😻😻 Нереально красива❤️❤️❤️", "Принцеса💛❤️", "Ааа... Біла королева🙈❣️", "Квіточка наш 🤍", "Богиня ❤️😍", "Зірочка нереальна❤️", "Ого-ого) Підняти паруси!! 🙈❤️🌹🌹", "Найкрасивіша 😍❤️", "Сильно гарна😻", "Нарешті нормальне плаття👌", "Ідеальна😍😍😍" ,"Дуже гарна❤️❤️❤️❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.