Як відомо, співачка Наташа Корольова активно веде свою Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників різноманітними відеороликами і фотографіями. Нещодавно знаменитість виставила веселе відео, вирушивши з Росії в Німеччину зі своїм шоу-туром "Ягідка". Так, артистка позувала на балконі готелю в чорній футболці-оверсайз, а шанувальники відзначили, що колишня дружина Ігоря Ніколаєва зовсім не схожа на себе колишню, адже її губи стали більше, ніс вужче, а вилиці більш запалими.

"Привіт Німеччина!!! «Ягідка» у повному складі чекає зустрічі з коханим глядачем !!!", - поділилася радістю Корольова. Фолловери не пройшли повз: "Класна.Але що вона з собою зробила...вона ж і так красива", "А що з зубами і з очима😱😱😱😱😱😱", "Зовсім не схожа на себе вилиці!!!", "А що з зубами?)", "Наташа, що з очима?", "Що ти Натаха зробила з собою 🙈", "зіпсувала себе губами.. були нормальні губи свої..", "Що з вами?)вам погано?" "Господи, що з ГУБААААМИ!????? НА ВСЕ ОБЛИЧЧЯ 😨😱😱😱🤪🤪😳🤪😵", "Я не зрозумію,вона зробила пластику ?", "Очі взагалі запливли,вузькі😂, "А що у вас з зубами? Жах,ось це щелепу вам вставили,не дуже вдало", "Що з очима?😃".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва злили в мережу.

Як повідомляв портал Знай.ua, Наташа Корольова згадала батьківщину і благає Зеленського про допомогу.

Також портал Знай.ua писав, що Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.