Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість разом з виконавцем і кращим другом Позитивом похвалилися прем'єрою кліпу "Навсегда/никогда", викликавши у шанувальників масу питань. Так, артисти в новому ролику переглядали минулі забавні моменти їхнього сходження по кар'єрних сходах шоу-бізнесу зі сльозами на очах. Такий подарунок підготувала їм продюсер Ірина Горова і вся величезна зіркова команда. Варто також відзначити, що в кінці кліпу Надя і Олексій розходяться в різні боки, а на екрані з'являється напис "Час минув"(Время истекло), натякаючи на можливий розпад групи.

"#навсегданикогда", - лаконічно підписала Дорофєєва. Фолловери не пройшли повз: "ви ще не зрозуміли що групи більше немає?", "Всм? Як це закінчився???", "Це що фінальна пісня дуету?😱", "Ноооооооуууу....розбудіть мене...", "Чому минув? Це ж не останній альбом був???", "Чому час минув??! 😭", "Невже Надія Дорофєєва піде в сольну кар'єру?", "Вони розпалися?", "в якому сенсі минув????🤯🤯🤯", "Я боюся дивитися кліп", "Я просто плакала весь кліп, це дуже красиво ♥️😢", "Чому так швидко йде час? ❤️❤️😭😔".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.