Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість разом з виконавцем і кращим другом Позитивом похвалилися прем'єрою кліпу "Навсегда/никогда", викликавши у шанувальників масу питань. Так, артисти в новому ролику переглядали минулі забавні моменти їхнього сходження по кар'єрних сходах шоу-бізнесу зі сльозами на очах. Такий подарунок підготувала їм продюсер Ірина Горова і вся величезна зіркова команда. Пізніше Надя і Позитив дійсно підтвердили на відео, що культова група розпадається через цілих 10 років популярності, проте зазначили, що між ними немає конфліктів.

"Коли я усвідомлюю, що група "Время и Стекло" існує 10 років, мене накривають змішані емоції – це страх, шок, але насправді нескінченний захват, гордість та щастя. Ми з Льошею @positiff зрозуміли, що зробили максимально все і наш час в групі справді минув. Такий величезний період, ціле творче життя – велика рідкість для сучасного артиста. А нам вдавалося дивувати, вражати і кожен раз створювати щось нове, щоб дарувати радість і надихати! І ми будемо продовжувати, тільки ще крутіше і по-іншому – настає новий етап.
Дивне відчуття, але зараз я відчуваю себе як артист, який стоїть на сцені з нагородою в руках, переповнений словами подяки всім, хто був поруч – нашим божевільним і крутим слухачам, фан-клубам, моїм рідним і всій величезній команді @mozgientertainment .
В цьому інтерв'ю…точніше, в цій щирій розмові – ми всім поділилися з вами. Спасибі, що поруч 💔", - поділилася емоціями Дорофєєва. Також виконавці зазначили, що їхній останній тур по Україні триватиме пів року, а завершальний масштабний концерт варто чекати 11 вересня.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.