Відомий співак Сергій Жуков розповів про те, що думає про заходи, які приймають по всьому світу через коронавіруса. Про це він написав у своєму Instagram.

Музикант переконаний, що двотижневий домашній карантин для тих, хто приїжджає з неблагополучних по вірусу країн ефективної і правильної заходом. Крім того, він зізнався, що і сам з дітьми залишався на домашньому карантині в Росії.

коронавірус, ілюстративне фото Getty Images
коронавірус, ілюстративне фото Getty Images

"до Речі, наші діти, прилетівши з Таїланду, просиділи 14 днів і не ходили в школу. Ми трохи з розуму не зійшли з ними вдома:) Але, як на мене, краще перестрахуватися, ніж недооцінити небезпека", - розповів він.

Також він розповів, що контроль пасажирів ведеться і на внутрішніх авіарейсах.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"В Московських аеропортах чергують лікарі і перевіряють прилітають. Ми прилетіли з Барнаула і увагу до внутрішнім рейсам поки менше, ніж до рейсів з європейських і азіатських країн. І це зрозуміло – зараз важливіше контролювати, щоб хвороба не завезли до нас ззовні. В інших країнах рахунок хворих йде на тисячі, а у нас – у сотні разів менше", - розповів музикант.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, доктор Комаровський навів паніки новим відео про коронавирусе.

Як повідомляв Знай. ua, коронавірус захоплює Україну, скільки людей насправді вже підхопили смертельну хворобу.

Також Знай. ua писав, що в Україні введуть карантин через коронавіруса.