Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскраву серію кадрів, показавши, як кардинально змінила імідж. Так, артистка попрощалася з довгим волоссям, зробивши каре і омбре, а також вирушила підкорювати столицю Польщі Варшаву, примірявши стильне червоне плаття, класичне пальто і жіночний берет.

"#выбирайгросу 1️⃣2️⃣3️⃣4️⃣5️⃣ ?❤️", - запропонувала шанувальникам Гросу. Фолловери не пройшли повз, однак їх думки розділилися: "На смак і колір..... Але мені особисто більше довге волосся подобалося)))", "Картину назвемо: усунута. З любов'ю...", "Дуже красива, нежалієш що відрізала волосся???", "Красуня", "дуже так гарно з короткою стрижкою😉. І нарешті виглядаєте на свій вік, бо іноді маєте вигляд трошки старший ніж є насправді.", "Ви така гарна😘😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️💕💕💕", "Супер 😍😍😍", "Все,люба!!!))))Ти прекрасна, красуня!!!!)))👍👍👍", "Шикарна 🔥🔥🔥", "Неповторна в цілому🙂.🌺🌺🌺".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.