З'явилася інформація, що зйомки "Вечірнього Кварталу" відбудуться без публіки через введений в Україні карантин. Про це повідомляє на офіційній сторінці студія "Квартал 95" у соціальній мережі Instagram.

"Вечірній Квартал", фото: прес-служба 1+1
"Вечірній Квартал", фото: прес-служба 1+1

Так, в Україні, в цілях безпеки, ввели карантин через китайський коронавірус. В результаті, виступи "Вечірнього Кварталу" пройдуть без глядачів і овацій у залі.

"Згідно з обмеженнями в проведенні масових заходів в столиці, чисельність людей на одну подію не повинна перевищувати 60 осіб. Також в зв'язку з постановою Кабінету міністрів про запобігання поширенню на території України коронавируса COVID-19, запис нової програми "Вечірнього Кварталу" відбудеться в Палаці "Україна" без гостей", - написано в публікації.

Також квитки, куплені на концерт 17 березня, будуть діяти на виступ 29 травня, а концерт 18 березня – скасовується. До того ж, гроші за квитки можна буде повернути.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

"Квитки, які глядачі придбали на концерт 17 березня, будуть дійсні на зйомку нових Нової програми 29 травня! ❗️Концерт, запланований на 18 березня, скасовано. ❗️Відповідно до законодавства України глядачі, що купили квитки, можуть повернути гроші, звернувшись за місцем покупки", - йдеться в повідомленні.

Квартал 95, скріншот Instagram

Користувачі мережі висловили своє співчуття і подякували за інформацію.

"Люблю вас мій 95 ї 😍", "Заручники контракту. Не уявляю як можна виступати для глядачів без глядачів... без сміху, овацій і пауз для залу. Генеральна репетиція під запис )", "Ну що тут скажеш..шкода", "Дякую за інформацію 💞", - прокоментували юзери.

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у студії "Квартал 95" відбулося багато змін, після того, як Зеленський став президентом.

Як повідомляв портал "Знай.ua", актриса студії "Квартал-95" Олена Кравець виставила зворушливий кадр, позуючи на сцені в стильному картатому костюмі, сидячи на дивані.

Також "Знай.ua" писав, що Олена Кравець розгромила танцпол з коктейлем в руках.