Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова похвалилася кадрами з урочистого заходу, на якому відображено ефектне шоу з використанням твердого діоксиду вуглецю. Відповідне відео знаменитість розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Сухий лід, скріншот відео Instagram

Так, на ролику балерина сидить за столом у ресторані разом з гостями, перед ними розташована чаша, з якої виходить густий дим.

Слід зазначити, що всього за добу відео зібрало понад 80 тисяч переглядів і масу коментарів, більшість з яких досить негативні. Справа в тому, що шоу з сухим льодом нагадало користувачам мережі про трагедію, яка сталася в лютому 2020 року на дні народженні блогерки Катерини Діденко. В той день загинуло три людини.

Також дехто зазначив, що Волочкова намагається таким чином "ловити хайп" і висловили своє обурення. Іншим користувачам не сподобалися гучні звуки, які вона видавала, підспівуючи композиції гурту "Брати Грим".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Сухий лід, скріншот відео Instagram

"Тут недавно на одному святі теж сухим льодом балувалися ....", "Напилася-веди себе пристойно. Знову цей сухий лід і на тлі пісні це бекання балерыны про те яка вона щаслива та кохана. Це така ж правда, як і ця награна радість", "Невже її "друзі" не розуміють, що дівчині терміново потрібна допомога психіатра", "Викласти це, після такого скандалу. Ще й коменти відкрила відразу, по срачу скучила", "І коменти відкрила саме тут. Хайп ловить. Огидно", - прокоментували юзери.

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Анастасія Волочкова показала в мережі ряд фото, на яких з'явилася з різними зачісками.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Анастасія Волочкова виклала в мережі новий неоднозначне фото, на якому позує в улюбленому шпагаті.

Також "Знай.ua" писав, що Анастасія Волочкова виклала в мережі нові фото з улюбленої лазні.