Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала веселе відео, позуючи з новим коханим, баскетболістом Янісом Тіммою, який молодший за красуню на 10 років. Так, артистка потрапила в незручне становище, беручи участь у зворушливому коротенькому ролику для телеканалу "ТНТ", де крутилася з бойфрендом в конфетті, поки одна з блискіток не приклеїлася до її зубів, що було дуже помітно.

"А тепер, давайте піднімемо руки в коментах, у кого з вас би на неймовірному красивому відео приліпилася блискітка до зуба і потім це все показали для багатомільйонної публіки @tnt_online 🤚🏼🤚🏼🤚🏼🤚🏼🤚🏼🤚🏼🤚🏼
І дякую, що приймаєш мене будь-якою @janis.timma ❤️😂❤️", - поділилася емоціями Сєдокова. Фолловери не пройшли повз: "😂це смішно) але по доброму❤️", "Як ніби зуб випав😁😁😁😁", "вас Нітрохи не зіпсувало, додало пікантності 😂😂😂", "😂😂😂 Зате справжня😍", "Я взагалі не помітила, поки не прочитала😅 я на волосся дивилася 💜", "Хахахахаха😂красу нічим не зіпсувати 👌🔥", "Прикольно вийшло. Не турбуйтеся,Вас не псує це.".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Сєдокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді.

А ще Сєдокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.