Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася не стільки професіоналізмом, як любов'ю до лазні й шпагатами в бікіні, що неодмінно вивалює на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так і цього разу зірка російського балету виставила в мережі нове неоднозначне фото, на якому позує в улюбленій купелі.

Як видно, Настя стрибнула у крижану купіль з лазні і просто голяка. Однак, якщо в минулому вона прикривала груди віниками, то в цей раз здивувала – вона приклала до декольте величезну брилу льоду і з дивним виразом на обличчі дивиться в камеру. У підписі до фото Волочкова написала, що не боїться коронавірусу: "Трошки холодно. В моїй купелі лід замерзає природним чином. Особливо, коли морозно. А взагалі крижана купіль - прекрасний захист не тільки від коронавірусів, але і від божевілля і нерозсудливості багатьох людей і від будь-якого негативу". Однак оцінити це фото нікому, оскільки Настя обмежила можливість коментування її фотографій.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.иа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.