Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом. Знаменитість виставила селфі в дзеркалі з громадської вбиральні, позуючи в захисній медичній масці і спортивному костюмі-оверсайз сірого кольору. Так, артистка зізналася, що саме в такому вигляді зробила 10 перельотів по світу в березні, запасаючись антисептиком, проте висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликавши шанувальників сидіти вдома, як і сама зіркова красуня. Варто зазначити, що на початку весни у Віри відбувся масштабний концертний тур по США і Канаді.

"Карантин - для всіх один.
Так я пролітала всі свої 10 перельотів у березні. І антисептик. Тепер вдома.
Діліться лайфхаками 💚", - поділилася емоціями Брежнєва. Фолловери ж почали підтримувати Віру в коментарях, однак були і ті, хто розкритикував співачку: "Зате ніхто напевно в масці не впізнавав) добре що вдома.", "«10 перельотів»??? Вибачте, але мені здається, що це безвідповідальність!!! У світі оголошена пандемія, яка торкнулася і нашої країни, а ви «все літаєте»! Ще й маски «гламурні» в тон одягу готуєте.. вибачте, але я була більш хорошої думки про вас!.", "Ви захворіли?Маски потрібно носити зараженим,а не здоровим.По МОЗ.", "А ви на карантині 2 тижні після перельотів? Указ 2 тижні ізоляції з перельоту з будь-яких країн. Адміністративна відповідальність,а противному випадку.".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше