Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила стильний кадр, позуючи в бежевому платті-оверсайз з високим розрізом на нозі, доповнивши образ двома кісками і масивними босоніжками на підборах. Так, артистка засвітила не тільки струнке тіло, але і бронзову засмагу, яка залишилася у зіркової красуні після канікул на Балі і Мальдівах, куди та літала з їх з Владом Топалоым однорічним сином Михайлом ще в грудні і січні.

Фолловери не пройшли повз, засипаючи Регіну компліментами в коментарях. Варто зазначити, що такий тренд весни, як кіски, вже встигли приміряти співачки Світлана Лобода і Настя Каменських. "Фото дуже класне👍👍👍", "Я закохалася в цей костюм!!!", "Регіна як ви залишаєтеся такою красивою❤️", "Кайф!!!💥💥💥", "Дуже красивий образ і кіски Вам личать😍. Супер!!!👍👍👍❤️❤️❤️", "Регіна, ви на цій фотографії чимось схожі з Блейк Лайвлі❤️", "Добре виглядаєш", "👍🌺🍓🌷шикарна", "🤩🤩🤩Це вогонь! Регіна вам дуже йде такий образ", "Дуже личить такий стиль 🖤".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.