Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, гнівно відреагувала на інтерв'ю російської юристки Каті Гордон. Нещодавно вона розповіла в шоу "Альона, блін", що коли вагітна лежала на збереженні в лікарні, її чоловік Сергій Жорін зраджував їй зі знаменитістю.

За словами Катерини, вона дізналася про це з фото, яке Ганна нібито зробила у їх спільній з Сергієм квартирі.

У свою чергу Сєдокова розмістила у соцмережі Instagram свою версію того, що сталося. Співачка не полінувалася знайти той знімок, про який йшла мова і пояснила, що джинси належать її колишньому бойфренду.

"Ось він, мій хлопець, з яким я зустрічалася. Дивимося ще раз – це моя квартира, мій плінтус і мої шпалери. Це мій живіт і це джинси іншої людини. Невже ви думаєте, що Жорін увійде в такий розмір?" - заявила артистка.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Анна Сєдокова, instagram.com/annasedokova/
Анна Сєдокова, instagram.com/annasedokova/

Новина довела Анну в буквальному сенсі до істерики. Адже коли багатодітна мати намагається пояснити свою непричетність до цієї історії, у неї тремтить голос.

"Все, я більше не можу. Я довго мовчала, але вистачить. Катерина розповідає про те, яка я жахлива жінка, але це така маячня", - підсумувала Сєдокова.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Анна Сєдокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором.

Як повідомляв портал Знай.uа, Анна Сєдокова розгнівала Instagram істеричною панікою через коронавірус.

Також портал Знай.uа писав, що Сєдокова вперше зізналася в насильстві та отримала підтримку жінок.