Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно чоловік знаменитості, Влад Топалов, виставив зворушливе відео, на якому забавно грався з їх однорічним сином Михайлом, зазначивши, що йому, як і більшості зірок, довелося скасувати концерти через коронавірус COVID-19 і карантин. Так, артист зізнався, що хоч і втратив гроші, зовсім не засмутився, адже тепер у нього є відмінна можливість більше часу проводити з сім'єю, нишком від зіркової дружини поїдаючи з малюком макарони з маслом і дуркуючи.

Скасувалися концерти......(((( втратив багато грошей..... здавалося б, треба страшно засмутитися. Але я щасливий🤷🏻‍♂️ зжерли з сином нишком від мами каструлю макаронів з маслом! І клеїмо дурня! І нехай весь світ зачекає♥️
, - поділився радістю Топалов. Фолловери залишилися в захваті від побаченого, а Регіна Тодоренко зовсім не стала лаяти рідних чоловіків, зізнавшись їм у любові.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.