Стало відомо, що у 3 випуску романтичного шоу "Холостяк-10" раптово стався перший поцілунок. Головний герой Макс Михайлюк запросив гімнастку Дашу на побачення. У свою чергу, дівчина скористалася чековою книжкою і вибрала одне побажання. Про це повідомляє СТБ.

Так, побачення почалося з льодового катка. Перша частина зустрічі пройшла в суцільний балаканині та спробах утримати рівновагу на ковзанах. Потім головний герой шоу Михайлюк покинув Дашу та залишив їй записку, що чекає на неї за адресою.

Макс Михайлюк і Даша, СТБ

Також попередньо дівчина отримала приємний сюрприз від Макса у вигляді сукні. У ньому учасниця вирушила в оранжерею, де чекав на неї Холостяк.

"Ми все про змагання, та змагання. Тому хочу нагадати тобі, що можемо відпочивати і таким чином. Дуже радий, що ти прийшла. Хочу, щоб тобі дуже сподобалося", — зізнався Макс.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Дізнавшись про те, що Лєна залишила чекову книжку Даші, Холостяк зрадів. Він зазначив, що йому особливо цікаво, як вона скористається нею. І ближче до завершення романтичного побачення Даша вирішила реалізувати чек з обіймами. Дівчина зазначила, що вечір пройшов і так прекрасно, тому думає, що цілуватися точно не буде. Однак Макс вирішив не розмінюватися на дрібниці та поцілував учасницю.

"Ми зустрілися поглядами, і це сталося само собою. Мені сподобалося", — уклав Холостяк.

Макс Михайлюк і Даша, СТБ

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що учасниця романтичного реаліті "Холостяк-10" взяла за барки Макса Михайлюка по-дорослому.

Як повідомляв портал "Знай.ua", учасниця шоу "Холостяк-10" відверто розповіла про домашнє насильство.

Також "Знай.ua" писав, що Макс Михайлюк влаштував інтимні побачення з учасницями шоу "Холостяк-10" і вибрав саму ідеальну з них.