Відома українська співачка Настя Каменських, яка минулої весни вийшла заміж за колегу по сцені Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими фото і відео зі свого насиченого творчого життя в Instagram. В цей раз зоряна красуня виклала в мережу милий кадр, а в підписі до нього розповіла про щастя.

Як видно, перед камерою Настя з'явилася в компанії свого улюбленця, якого в коментарях хтось охрестив "волохатим пиріжечком". На ній білий спортивний костюм, її волосся зібране в недбалу зачіску, а на обличчі немає макіяжу. Каменських лежить і на неї заліз білий песик, який ніби обіймає її своїми лапками. У підписі до світлини співачка написала про щастя і запросила фанатів дивитися прямий ефір на її сторінці. "Сьогодні, в Міжнародний день щастя, я хочу поділитися своїм теплом і творчістю з вами! О 19:00 запрошую вас на #NKкарантинник в прямому ефірі на моїй сторінці. Обіцяю зробити цей вечір дуже затишним і атмосферним", - написала вона.

Коментарі під постом Каменських
Коментарі під постом Каменських

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.