Ще зовсім нещодавно фанати культового американського ситкому "Друзі" просто сяяли від щастя. Люди зраділи новинам про те, що улюблені актори вже погодилися в повному складі взяти участь у зйомках спеціального випуску.

Відомо, що спецвипуск хотіли знімати у період між 23-24 березня, а показати на ТБ планували вже в травні 2020 року. Однак через спалах коронавірусу, зйомки було вирішено перенести приблизно на травень. Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з американських телеканалів.

Зірки серіалу "Друзі", Instagram
Зірки серіалу "Друзі", Instagram

Варто нагадати, що серіал знімався протягом десяти років – з 1994 по 2004 рік. Спеціальну серію планувалося присвятити 25-річчю з виходу серіалу і об'єднати оригінальний склад ситкому на знімальному майданчику вперше за 16 років.

Процес зйомок повинен був пройти на майданчику Warner Bros. Studio в Бурбанку, в Лос-Анджелесі. Ніхто з причетних до зйомок не називає конкретних дат відновлення, тому можна розраховувати, що в разі посилення пандемії коронавірусу, фанати не побачать новий епізод ще довго.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірку улюблених серіалів захоплено коронавірусом.

Як повідомляв Знай.uа мейк-ап поверх маски: новий "карантинний" тренд зводить з розуму соцмережі.

Знай.uа писав, на вибір для Харламова? Христина Асмус показала свою "копію" - як дві краплі води.